СИСТЕМНЕ ФОРМУВАННЯ ПОНЯТЬ У НАВЧАННІ ПРАВОЗНАВСТВА УЧНІВ ПРОФІЛЬНИХ КЛАСІВ - Майорський, Вячеслав (Український педагогічний журнал, 2016)
У статті обґрунтовується важливість формування понятійного апарату учнів профільних класів суспільно-гуманітарного напряму в процесі навчання правознавства. Акцентується увага на умовах ефективної діяльності учнів із засвоєння правових понять. Положення статті ілюструються прикладами з розділу «Конституційне право України» навчальної програми «Правознавство (профільний рівень), 10–11 класи».