ІННОВАЦІЙНІ ЗАСОБИ НАВЧАННЯ МАТЕМАТИКИ - Модягіна, Наталія (Український педагогічний журнал, 2016)
У статті розкрито особливості, методичну значущість та змістовність підручника «Алгебра, 8» авторського колективу: О. І. Глобін, О. І. Буковська, Д. В. Васильєва, І. А. Сільвестрова; обґрунтовано доцільність його використання на уроках алгебри; наведено конкретні приклади задач, що сприяють встановленню міжпредметних зв’язків.