ВИКЛАДАННЯ ДИСЦИПЛІНИ «ОРГАНІЗАЦІЯ ТА ЕКОНОМІКА ФАРМАЦІЇ» В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОМУ НАЦІОНАЛЬНОМУ МЕДИЧНОМУ УНІВЕРСИТЕТІ - Феденько, Світлана (Український педагогічний журнал, 2018)
В умовах реформування системи охорони здоров’я та фармацевтичного сектору в Україні викладання дисциплін організаційно-економічного напрямку набуває неабиякого значення. У статті визначено окремі аспекти викладання дисципліни «Організація та економіка фармації» в Івано-Франківському національному медичному університеті. Обґрунтовано актуальність вивчення студентами цієї дисципліни. З’ясовано важливі питання, на яких акцентується увага викладачів при навчанні «Організації та економіки фармації».