ПІДРУЧНИК І ОЦІНКА ОСВІТНІХ РЕЗУЛЬТАТІВ - Акірі, Іон (Український педагогічний журнал, 2017)
У статті розглянуті питання стратегії розвитку шкільних підручників в контексті оцінювання шкільних результатів. Запропоновано ідеї щодо посилення реалізації функції оцінки навчальної діяльності учнів в сучасних підручниках. Наведено приклад підсумкового тесту, запропонованого в сучасному підручнику з математики в контексті формування компетенцій.