ДИДАКТИЧНІ АСПЕКТИ ФОРМУВАННЯ У СТАРШОКЛАСНИКІВ УМІНЬ ДІАЛОГІЧНОГО СПІЛКУВАННЯ - Васьківська, Олена (Український педагогічний журнал, 2016)
У статті розглядаються дидактичні аспекти формування в учнів старшої школи умінь діалогічного спілкування. Зосереджено увагу на розв’язанні цієї проблеми на уроках української мови. Розкриваються потенційні можливості діалогічного спілкування у становленні особистості. Надаються методичні рекомендації задля розв’язання окресленої проблеми.