СИСТЕМА ПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТИ В КРАЇНАХ-ЧЛЕНАХ ЄС: СПІЛЬНІ ТА ВІДМІННІ ХАРАКТЕРИСТИКИ - Талалай, Юлія (Український педагогічний журнал, 2016)
В статті аналізуються спільні та відмінні характеристики в системі педагогічної освіти в країнах-членах ЄС. Описано загальні вимоги до підготовки вчителів іноземної мови в країнах-членах ЄС; охарактеризовано відмінності в системі підготовки вчителів іноземної мови в країнах-членах ЄС; аналізується тривалість підготовки вчителя іноземної мови.