ПІДГОТОВКА ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ДО ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ: ПРОЕКТ «АКАДЕМІЯ ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ ОСВІТИ» - Пушкарьова, Тамара (Український педагогічний журнал, 2016)
У статті розглядаються можливі варіанти мобільної підготовки педагогічних працівників до інноваційної діяльності в системі загальної середньої освіти. Показано, що така підготовка може бути ефективною, якщо вона реалізується на засадах інноваційного проектування з використанням діяльнісної технології навчання, а також організації професійних онлайн-спільнот, мереж для активної взаємодії, наукової підтримки і обміну інноваційним педагогічним досвідом.