ЗМІСТ І СТРУКТУРА КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ БІОЛОГІЇ У СФЕРІ ОСВІТИ ДЛЯ СТАЛОГО РОЗВИТКУ - Коренева, Інна (Український педагогічний журнал, 2018)
У статті розкрито зміст і структуру такої спеціальної компетентності вчителів біології у сфері освіти для сталого розвитку, як «здатність розуміти й реалізовувати стратегію сталого розвитку людства». Схарактеризовано її когнітивний, діяльнісний та особистісний компоненти. Також окреслено програмні результати навчання аналізованої компетентності