АНАЛІЗ І ПЕРЕСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ХМАРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ В ПРОЦЕСІ УПРАВЛІННЯ ЗАГАЛЬНООСВІТНІМИ УЧБОВИМИ ЗАКЛАДАМИ
pdf

Ключові слова

інформаційне суспільство
інформаційне управління
хмарні технології
онлайн-офіс
веб-сервіс
електронний документообіг
інформаційний ресурс
програмний продукт

Як цитувати

Калініна, Л., & Петровський, С. (2015). АНАЛІЗ І ПЕРЕСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ХМАРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ В ПРОЦЕСІ УПРАВЛІННЯ ЗАГАЛЬНООСВІТНІМИ УЧБОВИМИ ЗАКЛАДАМИ. Український Педагогічний журнал, (2), 44–64. вилучено із https://uej.undip.org.ua/index.php/journal/article/view/66

Анотація

Розглянуто моделі обслуговування хмарних обчислень, розкрито суть і специфіку базових хмарних технологій компаній Microsoft і Google для управління інформацією, взаємодією та спільною роботою з нею, організації електронного документообігу в управлінні школою. На підставі вивчення практики управління визначено пріоритетні форми й типи управління, конкретизовано особливості застосування веб-сервісів і хмарних технологій в управлінні загальноосвітніми установами в умовах постіндустріального суспільства. Проведено аналіз можливостей, які надають програмні продукти компаній Google (Google Docs і Google Drive) і Microsoft (SkyDrive і Microsoft Office 365).

pdf
Creative Commons License

Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Завантаження

Дані завантаження ще не доступні.