КОНЦЕПЦІЯ ПЕРЕОРІЄНТАЦІЇ ТА МОДЕРНІЗАЦІЇ ПІДРУЧНИКА У В’ЄТНАМІ З 2015 РОКУ
pdf (English)

Ключові слова

переорієнтація та модернізація підручника
навчаль- ний план та реформування підручників В’єтнаму

Як цитувати

Дук Туан T. (2015). КОНЦЕПЦІЯ ПЕРЕОРІЄНТАЦІЇ ТА МОДЕРНІЗАЦІЇ ПІДРУЧНИКА У В’ЄТНАМІ З 2015 РОКУ. Український Педагогічний журнал, (1), 28–35. вилучено із https://uej.undip.org.ua/index.php/journal/article/view/37

Анотація

У статті розглядаються найважливіші особливості організації навчальної діяльності, висвітленої у в’єтнамських підручниках, котрі є інструментом навчання та оцінювання роботи в класі. Крім того, посібники відіграють важливу роль у втіленні у життя плану уроку, складеного вчителем, забезпечуючи змістовність занять та надаючи учням можливість виконувати ті завдання, що найбільше відповідають їх потребам. На сьогодні В’єтнам інтенсивно готується до проведення шкільної реформи у 2015 р., а тому особлива увага приділяється оновленню та модернізації навчального плану та шкільних підручників. З метою розроблення та створення оновлених високоякісних підручників для школи керівники освітніх інституцій та науковці намагаються максимально переорієнтувати й модернізувати підручники, котрі використовуватимуться у В’єтнамі з 2015 р., з метою їх сприяння ефективному досягненню основних цілей шкільної реформи у В’єтнамі. У цьому контексті представлено головні проблеми переорієнтації та модернізації підручників у В’єтнамі, починаючи з 2015 р., а також ключові стандарти та базові критерії перегляду й модернізації навчальних книг.

pdf (English)
Creative Commons License

Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Завантаження

Дані завантаження ще не доступні.