КОМПЕТЕНТНІСНІ ЗАСАДИ СУЧАСНОГО ПІДРУЧНИКОТВОРЕННЯ
pdf

Як цитувати

Топузов, О. (2015). КОМПЕТЕНТНІСНІ ЗАСАДИ СУЧАСНОГО ПІДРУЧНИКОТВОРЕННЯ. Український Педагогічний журнал, (3), 36–47. вилучено із https://uej.undip.org.ua/index.php/journal/article/view/88

Анотація

У статті розглянуто компетентнісні засади сучасного підручникотворення. Дано визначення поняття та проаналізовано основні положення компетентнісного освітнього підходу, обґрунтовано його вимоги до сучасної навчальної та навчально-методичної літератури. Визначено основні проблеми підготовки вчителів до підручникотворення, до застосування компетентнісних засад у процесі створення підручників та навчальних посібників. Окреслено шляхи розв’язання цих проблем у процесі професійної підготовки майбутніх учителів (на основі компетентнісного підходу в вищій освіті), підвищення кваліфікації педагогів в інститутах післядипломної педагогічної освіти, у процесі внутрішньошкільної методичної роботи.

pdf
Creative Commons License

Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Завантаження

Дані завантаження ще не доступні.